Dezvoltare AplicatiiDEZVOLTARE APLICAŢII

DEZVOLTARE DE APLICAŢII

CUSTOM PENTRU MOBILE.

CELE MAI BUNE SOLUȚII DE APLICAȚII WEB ȘI MOBILE

Phoenix Busines & IT oferă soluții web și de aplicații mobile atractive, ușor de utilizat, care atrag atenția publicului țintă și măresc numărul de clienți online, precum și pe dispozitive mobile iPhone, iPad și Android. Echipa noastră de proiectare și dezvoltare lucrează pentru a rămâne la curent cu tehnologiile trend, proiectând și creând aplicații funcționale web și mobile care vă mențin în fața cerințelor clienților și ale afacerii.DEZVOLTARE APLICAŢII

DEZVOLTARE DE APLICAŢII

CUSTOM PENTRU MOBILE.

CELE MAI BUNE SOLUȚII DE APLICAȚII WEB ȘI MOBILE

Phoenix Busines & IT oferă soluții web și de aplicații mobile atractive, ușor de utilizat, care atrag atenția publicului țintă și măresc numărul de clienți online, precum și pe dispozitive mobile iPhone, iPad și Android. Echipa noastră de proiectare și dezvoltare lucrează pentru a rămâne la curent cu tehnologiile trend, proiectând și creând aplicații funcționale web și mobile care vă mențin în fața cerințelor clienților și ale afacerii.

CU CINE COLABORAM
CU CINE COLABORAM
baby_land_white_ok_final
DEZVOLTARE APLICAŢII

NU ESTE O APLICAŢIE PRE-CONSTRUITA!


FOLOSIM LARAVEL, codeigniter, perl FRAMEWORK

 

 

Soluțiile de aplicații pre-construite sunt concepute pentru a satisface nevoile majorității. Cu toate acestea, constructorii de aplicații de bază sunt foarte limitați și nu ajung la întreprinderile care au nevoie de o experiență mai personalizată pentru clienții lor. Dacă afacerea dvs. trebuie să combine mai multe procese de afaceri, să mărească experiența de comerț electronic a clientului sau să creeze automatizarea software-ului personalizat, dezvoltarea unei aplicații mobile personalizate este calea cea mai bună. Consultați câteva dintre proiectele de aplicații mobile personalizate pe care le-am realizat pentru o serie de industrii.

DE CE FACEȚI O APLICAȚIE

MOBILĂ PERSONALIZATĂ?

Dacă relația dvs. cu clienții dvs. se extinde dincolo de colectarea informațiilor de bază, vă recomandăm să vă întrebați: „Ar beneficia afacerea mea dacă am crea o aplicație mobilă personalizată?” Dacă sarcinile ocupă foarte mult timp şi sunt mai dificil de administrat sau ar putea beneficia de comoditatea de a avea o aplicație mobilă automatizata şi personalizată care poate fi necesară pentru succesul afacerii dvs.

PROIECTARE LOGO & BRANDING

CE POATE FACE
BRANDINGUL
INTEGRAL

PENTRU
AFACEREA DVS.

Brandingul corporativ este o componentă integrală a creării unui marketing eficient. Fără o identitate completă de branding, mesajul companiei dvs. nu este clar pentru consumatori și ar putea afecta eficiența ciclurilor dvs. digitale și tradiționale de vânzare. În calitate de firmă de marketing cu servicii complete, Phoenix Business & IT înțelege importanța imaginilor puternice și dorește să vă arate ce poate face brandingul excepțional pentru afacerea dvs.

ro_RO
ro_RO en_GB